– Jeg ønsker egentlig bare å være meg selv, og må akseptere at det tar tid å finne ut hvem man er. Og at det er greit ikke å vite alt om seg selv heller. Det er jo litt av spenningen med livet, å finne ut av ting, sier Carl Martin Eggesbø.

Carl Martin Eggesbø:
«Jeg ønsker å være ærlig og synlig»

Carl Martin Eggesbø vant «Kompani Lauritzen», og spiller i to nye norske filmer. Men han vil aldri bli glemt som Eskild i «Skam».

Publisert Sist oppdatert

Kompanirekrutt 9 Eggesbø ble en av Lauritzens fem kompanijegere og kunne ta på seg gul beret uka før finalen. På finaledagen gikk han først i mål og ble vinner av årets Kompani Lauritzen og «den beste versjonen av seg selv».

– Det har vært utrolig gøy å være med på, selv om det også har vært krevende og tøft. Jeg har blitt kjent med mange folk, og jeg har aldri angret selv om det til tider var vanskelig å huske på hvorfor jeg hadde sagt ja til å være med. Jeg har lært mye om meg selv, om min egen kropp og mitt eget sinn, sier Carl Martin Eggesbø som aldri har vært i militæret.

– Jeg meldte meg til førstegangstjeneste og hadde mest lyst til å være fallskjermjeger eller marinejeger, men jeg hadde ikke godt nok syn. Så det ble folkehøgskole på meg isteden.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS