Pride

Ble nektet å leke med skolekompis fordi han har to pappaer

Kompisens far mente det var fare for at det skeive parets 11-åring også var homo. – Han ble satt i en situasjon der han følte at han måtte bevise at han ikke er homofil, for å bli akseptert av en voksen, sier far Oddvar Thorbjørnsen Faltin til Blikk.

Oddvar Thorbjørnsen Faltin og sønnen Tord står sammen mot homofobi. Men i møte med homofobe voksne er det ikke alltid lett.
Publisert Sist oppdatert

Oddvar Thorbjørnsen Faltin, som sammen med partneren Bjørn er foreldre til to sønner, Tord og Knut, la i slutten av mai ut denne posten på Facebook:

«Til dere som lurer på hvorfor vi fortsatt må markere pride;

En gutt i klassen til sønnen min har i dag fått beskjed om at han ikke får lov til å leke med ham fordi han har homofile foreldre. Han insinuerte også at gutten vår kan være homofil kun fordi han bor med oss. Dette er ikke akkurat smittsomt.

Jeg konfronterte faren og fikk beskjed om at jeg ikke kunne si hva han skulle mene og ikke mene. Han hadde sine verdier. En ting er å ha sine verdier, men å overføre dem til barn på denne måten er ikke greit. Nå går jeg rundt og leiter etter sønnen min for å trøste. Jeg håper jeg finner ham snart. Hilsen veeeeldig sint pappa (og oppgitt homofil).»

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS