Næringslivsleder og rådgiver Henriette Grønn brenner for ledelse og kommunikasjon, som for henne er to sider av samme sak.
Næringslivsleder og rådgiver Henriette Grønn brenner for ledelse og kommunikasjon, som for henne er to sider av samme sak.

Dresskledd for kamp

Næringslivsleder Henriette Grønn (47) har aldri mannet seg opp til noe som helst.

Publisert Sist oppdatert

Næringslivsleder og rådgiver Henriette Grønn har jobbet i både Microsoft, First House og Geelmuyden Kiese. I 2014 var hun blant de best betalte lederne i kommunikasjonsbransjen i Norge. Nå har hun tatt spranget ut i det uvisse og startet for seg selv i gründervirksomheten Business is personal.

SIN EGEN SJEF

– Jeg valgte å starte for meg selv som rådgiver i fjor høst etter å ha vært i en rekke jobbsamtaler om lederjobber. Det dukket opp flere rådgivningsforespørsler underveis, og plutselig jobbet jeg som rådgiver på heltid. Hva det utvikler seg til etter hvert, gjenstår å se, sier Grønn, som forteller at forrige høst var en modningsprosess hvor hun forsøkte å identifisere hva hun brenner aller mest for. Hun sier til Blikk at det er flere mulige veier videre, og at hun har hatt mange givende kaffekopper med gode sparringspartnere.

– Konklusjonen er at jeg brenner for ledelse og kommunikasjon, som for meg er to sider av samme sak. Samfunnet har et stort behov for flere gode ledere. Når verdens direktører blir spurt om hva de mener vil utgjøre det største behovet framover, svarer de: Flere ledere. Det skal jeg gjøre mitt for å bidra til. Det er min misjon og mitt samfunnsoppdrag. Jeg skal fremme ledelse og spille andre ledere gode.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS