girl in red.

Jul med girl in red

girl in red slipper julelåta «Two queens in a king sized bed». Hør den på Blikk.

Publisert

“two queens in a king sized bed
there's no mistletoe above our heads

but i’ll kiss you anyway on christmas day

yea i’ll kiss you anyway on christmas day”
synger girl in red på
«Two queens in a king sized bed».

Norges indie-heltinne girl in red, som heter Marie Ulven i det daglige, og kommer fra Horten og musikken hennes har i lang tid høstet lovord både her hjemme og internasjonalt, med millioner av månedlige avspillinger og visninger på Spotify og YouTube.

Gjennombruddslåta «I Wanna Be Your Girlfriend», var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018 og den lesbiske artisten har fått veldig mange personlige meldinger fra unge jenter om at hun har hjulpet dem ut av skapet, og gitt dem rom til å akseptere seg selv.

«Jeg har ikke tenkt at jeg skal normalisere noe. Jeg har tenkt at dette er helt vanlig, så derfor gjør jeg det. Jeg har ikke tenkt at jeg tar noe ansvar, at jeg skal gjøre meg til et gay icon. Dette er min oppfatning av virkeligheten, og jeg nekter å skrive på en annen måte. Skulle jeg skrevet om en gutt ville det vært kjemperart», sa Marie Ulven i et intervju med Blikk i juni 2019.

Låtene hennes er uten filter, korte og direkte med en fri strøm av tanker og følelser om kjærlighet, sorg og besettelse. girl in red lager eksepsjonelt catchy og gode poplåter, med en umiddelbar egen identitet, drømmende indie-vibber og en dose lo-fi.

Hør girl in red synge «Two queens in a king sized bed»

Powered by Labrador CMS