Samira Wiley og Lauren Morelli har blitt foreldre

Paret holdt graviditeten hemmelig fram til fødselen.

Publisert

Skuespiller Samira Wiley, kjent fra «Orange is the New Black» og «Handmaid’s Tale», og manusforfatter Morelli postet for kort tid siden et bilde på Instagram av sin nyfødte datter, George Elizabeth.

Nyheten kom som en stor overraskelse. Paret hadde ikke postet et eneste bilde av Morellis mage, før de på selveste morsdagen kunngjorde at de var blitt foreldre.

I tillegg til et bilde av den lille jenta, skrev Wiley en tekst hvor hun røpet at fødselen hadde tatt tre dager, før George Elizabeth endelig kom til verden 11. april.

«Velkommen til verden, babygirl» skrev Wiley på Instagram. «Vi elsker deg, og vi takker deg for å ha gitt oss den beste første morsdagen to damer kan spørre om.»

«Vi er så lykkelige, så takknemlige og så slitne» skrev Morelli på sin egen Instagram.

Paret møttes for fem år siden under innspillingen av «Orange is the New Black», hvor Wiley spilte den elskverdige karakteren Poussey Washington. Morelli har gjort seg bemerket som forfatter av flere skeive serier, blant annet «Tales of the City», i tillegg til «Orange Is the New Black».

Morelli kom ut i et essay i 2014. Hun sa hun var homofil og forklarte at arbeidet med «Orange Is the New Black» hadde inspirert henne til å leve autentisk.

«Jeg gikk gjennom alt på settet: Jeg forelsket meg i en kvinne, og jeg så livet mitt spille seg ut på skjermen» skrev Morelli. «Og nå, når vi gjør oss klare for lanseringen av sesong to, føles det frigjørende og passende å leve livet mitt foran dere.»

Det samme året skilte hun seg fra sin daværende ektemann, Steve Basilone.

Wiley og Morelli giftet seg i Palm Springs i 2017, samme sted som Morelli hadde fridd.

Powered by Labrador CMS