Pet Shop Boys

Fra Berlin til Oslo

En fin oppvarming til Oslo Pride.

Publisert Sist oppdatert

«ALLE» DE STORE fra rockens dekadente 70-tall gjorde berlinere av seg, fra David Bowie og Iggy Pop til Lou Reed. Byen har ikke mistet tiltrekningskraften og nye generasjoner musikere, produsenter og artister har slått seg ned i byen som aldri sover. Pet Shop Boys har også lagt sin elsk på Berlin, og resultat av kjærlighetsaffæren slippes 22. januar. «Hotspot» slippes på CD og vinyl, samt digitalt.

Albumet «er stort sett skrevet og spilt inn i Berlin, men også i Los Angeles, med produsenten Stuart Price bak spakene. «Hotspot» byr på ti nye låter signert Neil Tennant og Chris Lowe, inkludert singelen «Dreamland», de ga ut i samarbeid med Years & Years tidligere i år. På albumet får de også selskap av Bernard Butler, kjent fra gruppa Suede, på låta «Burning the heather».

«Vi har skrevet mye ny musikk de siste ti årene mens vi har oppholdt oss i Berlin . Det var en utrolig spennende opplevelse å spille inn låtene i det legendariske studioet Hansa. Den erfaringen ga lyden vår en ny dimensjon», sier Pet Shop Boys i en pressemelding. På selveste 1. mai legger Pet Shop Boys ut på sin aller første «Greatets hits»-turné noensinne. Turneen «Dreamworld: The Greatest Hits Live» starter i Berlin 1. mai og avsluttes i Oslo på festivalen OverOslo på Grefsenkollen 19. juni. Med fjorten studioalbum på harddisken har Pet Shop Boys nok av hitlåter til at OverOslo blir en konsertfest. En fin oppvarming til Oslo Pride vil det garantert også bli.

Powered by Labrador CMS