Oslo Pride

NRK sender direkte fra Oslo Pride

Som tidligere år, vil NRK sende direkte fra den store prideparaden i Oslo lørdag 29. juni.

Publisert

Tirsdag presenterte kringkasteren sin sommermeny med «alt annet enn sport», som sendes i juni og august. På programmet står blant annet «Høydepunkter fra prideparaden».

Det blir farger, glede og fest med mening ifølge NRK, når prideparaden går gjennom Oslos gater og ruller over tv-skjermen i de mange hjem lørdag 29. juni.

I programmet «Høydepunkter fra prideparaden» får seerne nettopp det når Pål Plassen er kommentatoren som loser publikum gjennom TV-sendingen. Kirsti Falch-Nilsen har meldt seg som NRKs utegående reporter blant glade pridedeltagere.

Også på 19. juni byr NRK på Pride-sending. Da direkte fra Operaens festforestilling «For en stemme!»

Det er i forbindelse med Oslo Prides 50-års-jubileum at Nasjonaloperaen og Kringkastingsorkestret inviterer sangere fra mange sjangre, aldre og kulturer til en storslått feiring av den fantastiske menneskestemmen. Konserten åpner årets Oslo Pride.

I festforestillingen vil publikum oppleve opera, joik, jazz, strupesang, pop og kveding, framført av stemmekunstnere som Ane Brun, Jarle Bernhoft, Bjørn Tomren og Kim Rysstad. I tillegg står barnekor og Kringkastingsorkestret på scenen. Konferansierer er Per Sundnes og Silya Nymoen, dirigent er Daniela Musca.

 

Powered by Labrador CMS