Ekteskap

– Jeg giftet meg nettopp med den heiteste dama på jorden

Influenserparet Julie Visnes og Camilla Lorentzen har giftet seg.

Julie Visnes og Camilla Lorentzen.
Publisert Sist oppdatert

Giftemålet annonserte Julie Visnes i en video på Instagram.

«Jeg har akkurat giftet meg med den heiteste dama på jorden og jeg kommer aldri til å holde kjeft om det! Hallo, det er meg, fru Lorentzen», skriver hun og bekrefter dermed at hun har tatt konas etternavn.

Paret er kjent som influensere, kroppsaktivister og podkastskapere. Julie har studert juss og markedsføring. Camilla har en bachelorgrad i kjemi og biokjemi og er personlig trener. Hun har også studert juss, økonomi og psykologi.

I et intervju med Blikk i 2021 snakket paret om veien fra å være bestevenner til å bli et par. Før de ble kjærester, da de først begynte å ligge sammen, nektet Camilla for at det var noe mellom henne og Julie. Ikke bare såret hun den forelska bestevenninna si, men også seg selv. For i praksis hadde hun jo innledet et forhold med henne samtidig som hun nektet å innrømme for seg selv at hun var bifil.

– Overgangen fra å være bestevenner til å bli kjærester, var turbulent. De første månedene av forholdet var tøffe. Jeg strevde med min nye identitet. Jeg visste ikke hvilken legning jeg hadde, eller hvem jeg skulle være online. Jeg følte at jeg måtte være et godt forbilde når jeg først hadde kommet ut. Jeg ville oppmuntre andre til å være seg selv, og vise at legning er noe man kan finne ut av i voksen alder. Jeg følte at jeg måtte ta den plassen, men jeg ble også kasta ut i en rolle jeg ennå ikke var klar for å ta, fortalte Camilla Lorentzen til Blikk i april 2021.

Powered by Labrador CMS