TV

Kevin Vågenes spiller evig singel

TV 2-serien «Evig singel» kommer 19. april med et stjernelag av humorprofiler på rollelisten. – Jeg er skikkelig spent på hvordan «Evig singel» blir mottatt, sier Kevin Vågenes, som spiller rollen som evigsingle og egoistiske Stian.

f.v. Omid (Amir Asgharnejad), Dikken (Lene Kongsvik), Ellen (Kristine Grændsen), Kennet (Trond Fausa Aurvåg), Annie (Tuva Billing) og Stian (Kevin Vågenes) leter alle etter kjærligheten i humorserien «Evig singel».
Publisert

Er noen av oss rett og slett dømt til å være alene? I «Evig singel» følger vi seks ufrivillig ensomme sjeler i deres oppturer, nedturer og bomturer i jakten på en livspartner. De har alle til felles at de ønsker seg en kjæreste, men av ulike grunner lykkes de aldri på sjekkemarkedet.

Kevin Vågenes er kjent fra humorprogrammer som «Parterapi» og «Hva skjedde med Solveig?». Nå er han aktuell i TV 2s «Evig singel».

I serien møter publikum selvsentrerte Stian, spilt av Kevin Vågenes, evigunge Kennet, spilt av Trond Fausa Aurvåg, romantikeren Ellen, spilt av Kristine Grændsen, skeptikeren Annie, spilt av Tuva Billing, einstøingen Omid, spilt av Amir Asgharnejad, og eremitten Dikken, spilt av Lene Kongsvik. Alle navigerer ensomhetens farvann på jakt etter tosomhet.

Programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2, Trygve Rønningen, mener serien byr på det aller meste en humorserie skal inneholde.

– Humor er et viktig satsingsområde for TV 2, og dette er en humorserie vi virkelig tror vil treffe bredt blant publikum. Å være «Evig singel» er det nok mange som kjenner seg igjen i, så her er det både gjenkjennelig tematikk, morsomme og tragikomiske kjærlighetshistorier, og ikke minst et stjernelag av humorprofiler, sier Rønningen.

Kevin Vågenes, som spiller evigsingle og egoistiske Stian, er spent på publikums respons på serien.

– Jeg er skikkelig spent på hvordan «Evig singel» blir mottatt. Spent på å se om seerne kommer til å like vår versjon av det kompliserte datinglivet. Og så synes jeg det er gøy å være med i en serie sammen med alle disse morsomme folka, sier han.

Premiere fredag 19. april på TV 2 Play og TV 2 Direkte. Alle episodene publiseres samtidig på TV 2 Play.

Powered by Labrador CMS